Page 1 of 1

Production tools company

Posted: Sat Jan 07, 2017 10:04 am
by Torano
When you found production tools company, than you need to buy license to specific product. It is impossible to buy licenses to produce tools for cigarettes companies, propably bar and house constructions.
In my case I bought production tools high quality license, and I can produce them, buy in market but I can't sell! So I spent my money, I can lose more on production, and than I can't sell my product. Why?!
Please explain or fix.

Re: Production tools company

Posted: Tue Jan 10, 2017 7:56 pm
by DrMonster
So you can't see "sell buton" ??? Do you send a ticket about that?

Re: Production tools company

Posted: Wed Jan 11, 2017 7:28 am
by Torano
Excatly. I send it 2 times. They answered after 3 days "Why you can’t sell them ?" ........
So I explained, sent screenshots,but no more answers but my license is still expiring...

Of course I'v got license :)

Re: Production tools company

Posted: Wed Jan 11, 2017 5:21 pm
by DrMonster
I planned to open the company today, but for now i will wait a bit... It seems to be too bugged for now... Tell me pls, when you solve this problem:)

Re: Production tools company

Posted: Wed Jan 11, 2017 6:25 pm
by Torano
No, companies aren't buged, propably only in this case.
I planned to open more companies but, now I will hold too...

Re: Production tools company

Posted: Fri Jan 13, 2017 12:22 pm
by Torano
Devteam im waiting for your answer. When I sent ticket they answered me only once. My problem is still existing. Give me back my wasted gold or do something to fix it.

Re: Production tools company

Posted: Fri Jan 13, 2017 8:11 pm
by Lukasz
I feel sorry for you... So frustrating... It is only with ProdTools or all company have this issue?

Re: Production tools company

Posted: Fri Jan 13, 2017 10:27 pm
by Jabolek
Yes, i sent this info to admin like month ago that we can buy and produce tools for producing tools "Production Tools Factory Production Tools" but we cant sell them.

A MONTH AGO noticed this bug to admin even with screens and my advise!!

He still didnt do anything about it. So frustrating behavior...

Re: Production tools company

Posted: Sat Jan 14, 2017 3:18 pm
by Torano
Thanks.
Only tools company :/
But other companies also got another bugs like ciggarettes.